Wednesday, November 11, 2009

TIMA KASIH



Terima kasih..sama2..huhuhu..suhail suruh letak.
aku letak jer la.

Kita kena biasakan ucap terima kasih.
Pagi tadi dalam court, walaupun kena bebel dengan PUAN.
Aku masih mengucapkan TERIMA KASIH PUAN..

BAlik court tadi, Encik Shah, loyer yang bebelas tahun tua dr aku, belanja makan.
Dapat naik keta WISH dia lagi, dia antar sampai kat tangga opis,
turun, aku ucap, TIMA KASIH ENCIK SHAH.

Pastu, tak lama lps tu,
Sapuan fathi dtg, antar kat jemputan kawen dia.
sama dgn hari suhail kawen.
aku pon ucap TIMA KASIH SAPUAN.

itulah entri tima kasih harini.huhuhu.


1. Sila ambil kod poster (dah buat).
2. Tampal kod tadi ke dalam satu entri di blog anda (dah buat).
3. Entri tadi mestilah mengandungi sebarang kisah bebas mengenai ADAB yang dipromosikan dalam poster tadi (dah buat).
4. Maklumkan kami dengan mengunjungi BLOG KEMPEN dan tulis dalam ruangan KOMENuntuk beritahu link entri tadi (dah buat).
5. Jangan lupa letak banner kempen di sidebar blog anda (dah buat).
6. Tag 3 orang daripada rakan pemblog anda untuk tujuan sama (insyaAllah)

ARIN
SOPIE
Madulebah

1 comment:

tagskie said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/