Wednesday, June 28, 2006

Selamat Pengantin Baru....

Assalamualaikum..

dah lama aku tak update blog...
aku tak sempat sebenarnya..
banyak benda yang aku fikirkan..
banyak kerja yang aku buat...

Dulu, masa belajar,UIA, aku selalu buat lawak,
Kanot kata dia nak kawen,
aku pun kata, "seminggu lepas hang, aku menyusul".
Kami gelak sama-sama..
Sebagai 'inducement' kepada kawan2 yang lain(kaie,aseb)


28 May 2006
aku menyaksikan Kanot menjadi sah menjadi suami orang..
dia nikah hari kenduri..
ceria jer aku tengok dia..

23 Jun 2006
walopun bukan seminggu selepas kanot..
sebulan pun ok..
Aku sah menjadi suami orang jugak..
tapi, aku tak buat kenduri lagi..

Ramai yang tanya, apsal kawen tiba-tiba?
Eh?tiba2 ke?
Setahu aku, dah lama aku plan nak kawen..
Mungkin bagi yang tak tahu aku dak lama btunang,
tak tahu aku dah lama submit borang,
nak tanya macam2..

Berbeza dengan kawan2 aku kat opis dan kat rumah yang dah
lama tau Plan aku..
Takder la tanya macam2..

Bukan aper...rimas jugak nak menjawab..
aku cuma jawab yang betul la..
aku dah lama Plan nak kawen,
dulu aku tak nak chambering,
tapi, tiba2 aku chambering...
kawen,tetap kena jalan..

tu jer...

Jadi..kat sini..aku cuma nak ucap kat diri aku..

SELAMAT PENGANTIN BARU


MOHD HAKIMI BIN HJ SHAARI
dan
HAMIZAWATY BINTI SHAHRUDDIN

BABAi,...

5 comments:

AM said...

akupun nak ucapkanlah jugak kepada ko dan miza:

SELAMAT PENGANTIN BARU
semoga bahagia sampai syurga

AM said...

akupun nak ucapkanlah jugak kepada ko dan miza:

SELAMAT PENGANTIN BARU
semoga bahagia sampai syurga

Anonymous said...

selamat2x
semoga berbahagia.biler nak kenduri nih?salam kat ur wife.

wickedwitch said...

letak la gambo kawin nuu... nak gak nengok... ;p

AM said...

kau takda
kano bakal takda

tinggallah aku dan mera man
(itupun kalau mera man tak tender)