Monday, April 23, 2007

Priceless

Keje KL = RM 1+++

Keje Kuale = RM 1+++

Tengok senyuman Mak bila bagitau yang tak jadi keje kat KL = Priceless

14 comments:

kano said...

baguih.eh!bukan RM1+++ btw kl and kuala tu same je ker? :p

kano said...

eh kim! windu ar..kem salam sama miza.tak lama dah nak beranak kan? bestnya. bedebar kano sbb tak beli hadiah lagi.

AM said...

tak sama aa kakak. KL lebih 1++ (sahaja). hahaha.

ko sebulan tak apdet, Kimi!

kano said...

eh?bukan sama ek?atau hsk sudah naik?baguih..

KiMi said...

tak sama..macam am cakap.haha
miza mau branak 25/5 +/-...
kau bedebar sbb tak beli hadiah?
Aku bedebar jgk.sangat.
Betul Tu am....hahaha..aku sebulan tak keja..
Hsk serupa itu sahaja.

aez82 said...

klu lawyer dudok kampung, leh jadi wakil rakyat cepat sikit..

pakdi said...

aku ada soalan:

1. apakah yang menyebabkan kao ingin keluar dari mount doom itu pada asalnya? dalam hati aku sudah terdetik, kalau gollum tu, gollum juga. dan kini terbukti. hahaha...

AM said...

o o berdebar tak kakak, mau beli hadiah? apa ko mau kimi? apa?

KiMi said...

Pakdi: Kau la uruk hai.
Am: aku ada sms ko.

kano said...

aku dah lupe la kim. tapi yg pastinya bukan baby court tu kan?hehe.takpun aku share jelah ngan am.ok ke am??

AM said...

ok kano, share! share la best kim, baru dpt hadiah bes sket. haa cptla pow kitorg. name it! hahaha!

kimi, belum dapat cari itu salinan lembut. nanti eh.

13may said...

hehhe....kim salam kat mak yea;)

arin said...

keh!keh! keh!.. apa da kimi. satu tepeng tau pasai hang..

KiMi said...

arin.KL pun tau.
inikan pula tepen.
Panjang ceritanya..