Tuesday, August 31, 2010

Salam Ramadhan. 10 Malam terakhir.

Assalamualaikum.

Tudia, dah dekat setengah tahun dah aku tak ber belogging.

Bukan merajuk, tapi bawak hati ja.

hehe.

Sibuk sikit sebenarnya, kalo sapa2 yang mengikuti status aku kat Facebook,
tau la yang aku sekarangkerja sendiri.
jadi masa dipenuhi dengan kerja.Ibadat.kerja.ibadat.wawwawawa.

aku tatau la sapa2 lagi yang dah berenti blogging.aku tak sempat lagi nak jengah page kawan2.
Tapi bini aku memang dah berenti.tak sempat katanya.
lebih baik dia FB saja.
hahah

Aku pon mcm suka Fb sekarang, tapi aku sayang nk tinggalkan blog ni.
6 tahun oooo.
6 tahun aku bela blog ni.
aku takkan tukar url, aku takan delete insyaAllah.

harini permulaan saja.
jadinya aku tak de nk post2 gambar ke aper ker,
tengok la dua tiga hari lagi kalo berkesempatan.
Lagipun bulan2 puasa ceni kena kurangkan gossip.

hingga berjumpa lagi,
mari meningkatkan Ibadat.
Assalamualaikum.

5 comments:

kelisa_samudera said...

waaa mmg lama betul. aku ingatkan taiping takde internet sebab ko lama tak masuk blog. hahah.

Alin Marlini said...

ramai yg rindukan blog kimi ni tau

KiMi said...

Sopie: HAHAHAH.kuajaqqq.
Kak Lin: ramai???sapa?haha

atbk said...

wahhh
big boss bizi...
akhirnya turun padang bersihkan blog yang dh bersawang [padahal aku pun same je.. haha]

Rin said...

idup lg rupanya.. meh lah aku link balik blog ni kt blog aku.. (haha!). 1 lagi blog yg tgh koma blog asni..