Wednesday, August 08, 2007

True Fren?

Semalam.
Aku bertemu maksud "true fren"....


maksud itu aku dapati dari seseorang
yang aku tak pernah sangka.....


God Bless "True fren" for eva...

God Bless evebody who cares...

even Apon cares.
pelik kan?

aku ramai kawan rupanya...
cuma kadang2..terlupa...
Atau ayat standardnya.."Lupa Member Siot".

9 comments:

AM said...

entry ko selalu membersitkan air mata. kadang2 sebab ke-sweet-an seperti hari ini. tapi selalunya sebab kelaka yang amat la. ngeh ngeh. better day, today?

asni said...

and i quote..."If you have two friends in your lifetime, you're lucky. If you have one good friend, you're more than lucky."

Semoga Allah mendengar & membantu Abg Kimey.

kanot said...

Haha..aku pon tekejut wujud tiba2 nama apon..smakin insaf nampaknya bakal laki ustazah itu

pakdi said...

kanot,

apon skrg pakai kopiah je... dia kat uia saja je buat jahat. ckp pun tershashul ana enta enti.. :P

kui kui...

Anonymous said...

gud frens.. apabila seseorang itu mengingati kita dan kita pun tak mengingati orang itu. kedua2nya saling jaga menjaga dsb.

mungkin kita rasa kita takda gud frens sebab kita pun jarang mengingati dan menghubungi orang itu. mungkin kita pun ada kesilapan kita.. alpa..

gud frens, tak mengenal usia, tak mengenal darjat, tak mengenal rupa, tak mengenal jantina dll.

renungkanlah..

Anonymous said...

kesilapan di atas = para pertama. "apabila.... dan kita pun mengingati orang itu.. "

sufanasrin said...

aku di tmpt skrg dgn pertolongan org2 lain jugak..all the best kimi! sudah dpt apa2 petunjuk?

KiMi said...

Am: membersit tu apa? lemah juga BM aku.

Asne: kalo ada ramai?

Kanot: yang aku lagi tekejut, malam tadi apon call aku. dia offer loan kat aku. Credit limit RM 3 RIBU!!! wow! kayo btol apon.

pakdi: kau bila lagi?

no: iya ka?

Arin: blom a. hati itam kot.

Anonymous said...

ati itam? nape? atau ko ada lupe orang?