Tuesday, August 07, 2007

breaking the habit.habit update blog.

Clutching my cure
I tightly lock the door
I try to catch my breath again
I hurt much more
Than any time before
I have no options left again

I don't want to be the one
The battles always choose
'Cause inside I realize
That I'm the one confused

I don't know what's worth fighting for
Or why I have to scream
I don't know why I instigate
And say what I don't mean
I don't know how I got this way
I'll never be all right
So I'm breaking the habit
I'm breaking the habit tonight
~Chester Bennington~

Untuk makluman umum...
Dukacita dimaklumkan..
Aku mungkin terpaksa Stop blogging
untuk sementara...

Aku dalam proses utk tukar tempat cari rezki.

Baru jer tadi aku hamun sorang
perempuan tua berumur 43tahun yang tak sedar diri dah tua.
Aku jerit.SAYA NAK GAJI SAYA!!!! MANA GAJI!!!!

sapa2 yang pernah dengar aku hamun orang,
tentu bole bayangkan camna kan?
aku memang jarang marah. Tapi kalo aku marah.
Aku bole jerit sekuat Chester Bennington.

11 comments:

arin said...

wei..kes serius nih.org nk abes dh gaji ko x dpt gaji lg.tahap wajib cabut ni..so ape plan? firm k.ina amacam?

Anonymous said...

sabaq kim.. tak suka tgk kim marah.takutla. sabaq ye?

AM said...

tak baya gaji? melampau tu! melampau!

aku doakan ko. aku doakan ko.

will miss your bloggings.

Anonymous said...

ye.. betul tu am. kami sume doakan kim.

asne! said...

amin.

KiMi said...

tadi dapat la separuh gaji...
cukup la byr sewa dan bli susu hanany.

Arin: kau lambat bagitau a pasal firm tu.
aku da anta resume.kalo diapanggil?camna?

ano & Am
ameen..... :']

Anonymous said...

ameen. jgn marah2 ye kim. takut tgk muka kim bile marah. sampai tak bercakap. sekali ngan action lak tu.

kanot said...

la...marah je?kalo aku siap silambam sekali...baru dia tau...ckp kat aku kalo nak blajar

arin said...

mana aku tau ko anta resume kt situ.nasib baik aku ada effort nk call ko.klu x smpi sudah aku xtau..klu dia panggil ko ckp je la ada prob buat masa ni n tak boleh tukar firm..taiping-kamunting ok kot cemtu..klu kt ipoh, skali ko anta resume 1 ipoh tau! kimi, ko masuk firm k.ina laa kt jawi tu..

apon said...

alo en. kimi, kalu ada problem call aku

pakdi said...

apon, kau nak ambik kimi masuk firm tu ke cam syaheed?