Thursday, February 05, 2009

Di TAG

Dalam dok sebuk2 pasal kejatuhan Kerajaan Pakatan Rakyat di Perak,
kehidupan harian berjalan seperti biasa.

Ye lah, tukar kerajaan ke,
tak tukar ker,
org mcm aku ni tak terkesan sgt sebenarnya,

note ya, yang lompat Parti itu adalah adun PKR dan DAP,
bukan dari PAS ya, PAS tetap PAS.

Aku di TAG oleh am.
sebabkan entry dia ckp omputih,
aku perlu baca dgn tekun tadi untuk paham
apa isu entry tersebut.

ooooohhh.....kena tulis apa-apa 16 perkara tentang anda.

1) Aku baru balik court, ya, pukul 12.15 tadi baru balik.

2) Aku bukan bawak kes sendiri masa pergi court tadi, aku MOB kes org.

3) Punca aku lambat tadi ialah kerana harini ada LONG CALL,
jadi lepas longkol kami makan2 sambil ketawa2.
Cuma MAster kepada pupil tu jer yg nangis sbb terharu.

4) Sejak semalam aku menerima sms dari pelusuk Malaysia bertanya
tentang status DUn di perak, bubar atau tidak.Eh, aku bukan Sultan Azlan.
Tanya Sultan kalo nk tau tepat.

5) Tadi pagi masa aku undur untuk Parking,
aku terlanggar tiang lampu.Aku tak check lagi kerosakan sbb dah lambat, matter High Court.

6) aku tgh berfikir nk tulis apa lagi sebab baru 6 ni, dok ada lagi sepuluh.

7) Aha, bini aku baru sms, katanya tak payah beli lauk,
aku lupa nk beli lauk mentah semalam, tadi bini aku tanya nak masak apa? aku jwb aku beli jer,
ntah dia masak apa kt umah tu.

8) Aku suka makan tengahari di rumah sebab aku suka makan
bersila dgn anak bini sambil menonton Kisah Benar.

9) NAsib baik aku tak bangun tgk bola pagi tadi kul 4, sebab aseb bgitau td,
LIVERPOOL KALLLAHHHH..siol.

10)Aha, aku suka pakai baju T Sarawak dgn ukiran Pua kumbu.ada 3 pasang.

11)Aku, aseb, kaie, dan apon sekarang dalam fasa mengebom kanot.hari2 kami bom kanot.

12)tgh garu2 kepala.

13)tgh buat2 macam taip affidavit, padahal taip entry.

14)berenti amik napas, tgk2 dekat file.

15)Sambung menaip balik.

16)Aku sedang lega kerana akhirnya cukup 16 poin.

Aku ada byk org nk di Tag: ramai aku nk tag, tapi depa tadak Blog.