Wednesday, July 08, 2009




Ingin Mencuba Perfume setaraf bintang terkenal pada harga mampu?
Dapatkan
One Drop Perfume. Stok Baru akan sampai sehari lagi.
Sila hubungi saya di emel
kimishaari@yahoo.com atau di komen
blog ini. No fon nanti saya bagitau.
Sekotak RM 40-45
Sebotol RM 8-8.50

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Yeaghhhhh!!!!!!.

Aku dah habis tgk prison break.!!

Memang cerita yang best.
Sapala yang buat skrip cerita ni?
Memang best.

Ending pon tak disangka.
Kalo tgk pada episode 22 season 4,
tentu ramai ingat tu episode last
dan Michael Scofield mati sebab Barah otak.

Tapi, muncul pulak episode 23 & 24.
Yang menunjukkan camna dia mati.
Kalo korang tgk kt 8 tv, tunggu la Isnin ni.

Respect betol cerita ni, sbb dari season 1 sampai season 4,
banyak benda yang tak disangka dan tak boleh nk jangka.

seperti biasa, Aku tak suka kerekter hero,
aku suka kerekter yang tukar team,
Jadi, utk Prison Break, kerekter yang aku minat adalah Alex Mahone.
Kalo tgk season 2 dulu, rasa sangat benci kat Alex,
sbb dia dapat baca apa pergerakan Micheal, dia tembak depa betalu-talu.
kira habis benci la.

Tapi masuk season 3, depa bekawan, dan season 4,
alex adalah org yang paling Michael percaya untuk tolong dan jugak sampaikan
amanah dia pada Sara dgn Lincon.

dan satu lagi yang aku suka sbb ending dia bukan hepi ending,
aku tak suka hepi ending.
kalo tgk pada episode 22, mungkin ramai igt hepi ending,
lepas Michael dgn sara kawen, depa hidup sama sampai michael mati sbb barah.
tapi tak.wahhh.mmg best.

Moral: Tak semestinya musuh anda tu selamanya musuh,
mungkin satu hari, musuh tu la yang paling boleh kita percaya.

Kawan pon bukan selamanya kawan, kawan mungkin akan jadi musuh.

Overall. PRISON BREAK. memang best.ending pon best.
Cerita yang aku mungkin akan jadikan koleksi.
***********************************************************************************

K: Aku nk berenti jadi loyer.

J: La. Jadi la partner lama sikit.
Berenti jadi loyer,Ko nak jadi apa?

K: jadi OPTIMUS PRIME!!!

******************************************

K: Encik T cease practise dia buat bisnes apa a?

A: Buat Insurans, tapi dia 10 tahun jadi partner, Klien ramai,
Marketing Bagus.

K: Aku igt nk cease practise la. Tanak tanya aku nk jadi apa?

A: Apa? Dealer ODP? OTOBOT?

K: Yaaa.Jadi OPTIMUS PRIME!!!!

A: Sian muda2 lagi dah gila.
***********************************************

Tahniah kepada Nadmin & fad atas kelahiran
anak pertama yang dinanti-nantikan.
Semoga hidup lebih ceria penuh dgn limpahan kasih sayang.

1 comment:

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....