Friday, December 22, 2006

Update lagi..

Aku "banyak" sangat keje kat firm ni..
jadi, "tak sempat" nak update.

dulu2.aku suka amek gamba..g kelas pun bwk camera.
tapi, aku telepas untuk amek gamba masa kenduri kawen aku.
Jadi, tepaksa la aku mintak dari kengkawan..

Aku baru dapat beberapa keping je.
Antara lainnya ialah:



Ini dari kamera Fiddeen.Dia bediri amek gamba ni.
Nampak kitorang macam tesontot.

Dari kiri: Lan Shah(control perut), Syed Zul(control Kangkang)
Aku (sengih2), Bini aku (tudung ditiup kipas),
Pakdi (cuba rapat dgn bini aku,Tumbuk kang),Pejan (control senyum),
dan Joe!alang tengah (Loosing Control)




Ni pun dari kemera Fidden.Tapi orang lain amek.
Orang ni tunduk,nampk kitorang lonjong pulak.

Dari kiri:Mi tuid.(ganas), Safwan (Kemas),Aku dan bini (Bergaya dan ayu),
Fiddee (Kempiskan perut), Mat Jap (cuba menyorok di sebalik kaie untuk sebab2 yang tak diketahui), Kaie (baju butang sampai atas?).

Ni je la dulu..ada lagi kot nanti2.

9 comments:

AM said...

teruskan usaha murni mengapdet blog lantas mengapdet kawan2 lama tentang perkembangan terkini.

Anonymous said...

Thanks for the welcome
Christmas Day falls on December 25. It is preceded by Christmas Eve on December 24, and in some countries is followed by Boxing Day on December 26. Some Eastern Orthodox Churches celebrate Christmas on January 7, which corresponds to December 25 on the Julian calendar. December 25 as a birthdate for Jesus is merely traditional, and is not thought to be his actual date of birth.Good luck!

wickedwitch said...

wahhh lama btul nak nunggu apdet neh

Sahal Fikri said...

ye..update lagi ko. tangkap gambar low shoot la mantap.. apa lak lonjong.. yg first tu mmg kemetot la, tak elok langsung (org yg dah kecik mcm aku lagi la)

nanti kalau internet n emel aku dah ok, aku send kat ko gamba dari kamera kitorg plak.. emel ko apa ek? ada kan ko bg kat emel hsk.. takpe nanti aku cek..

woii kaki jgn naik atas mcm tengku! mentang2 la ko dapat blik sebesar en hamdan. bukan apa, aku takut roboh meja tuh..hehe.

Anonymous said...

Hi! You may find it interesting to visit some helpful info on diet lipitor tramadol soma viagra
zoloftand look this cramp leg lipitor and this :interaction lipitor and look this lipitor manufacturer and this :akane soma or soma sonic other buy cheap soma online and very creative :soma bicycle lipitor soma with codeine viagra soma holiday and buy zoloft and this :zoloft child other cheap zoloft interesting:zoloft problem interesting:discount viagra and free viagra sample and else viagra pill and look this discount viagra online and buy viagra internet and this :female viagra cream interesting:effects side tramadol and look this purchase tramadol viagra tramadol withdrawal else 50 hcl mg tr
amadol
lipitor pill tramadol Regards

pakdi said...

aik, baru kawen dah keluar iklan viagra? haha.. buang la komen spam tu.

kau ni jadi lawyer ke jadi blogger kat tepen? haha..

kano said...

tersontots sunggus la kimis.hudus laks nampaks.nantis kanos antas yangs kats kameras asnes laks.woits!!taknaks ucaps congrats kes kats kanos??dahs jadis tunangans orans das skarans.kems zalams sames mizas.

kanot said...

WOit gambaq aku dgn bini aku takdak, sampai ati btoi. Nampak sgt masa tangkap gambaq tu, hampa saja2 buat tangkap...rupanya tekan butang flash ja.KLEPET!

Blog aku stil tersadai...sbb aku jem mcm komputer jem. tekan Ctl Alt Del pon tamau idup. PEK!

Anonymous said...

Happy new year !-!
o:)))))