Wednesday, January 03, 2007

Selamat Tahun Baru...

Aku rasa belum telambat untuk ucap

Selamat Hari Raya A'idiladha...
Selamat Tahun Baru..

Tahun baru..
semangat baru..
aku pegi keje pun, dengan cara baru..
iaitu, naik bas.
keta aku park dekat stesen bas.

pagi2, sblum ni ada bini aku salam2 bila aku nak g keja..
Tapi, pagi tadi, dan hari2 sterusnya,
aku salam2 bini aku, sebab dia g keja lagi awal,kul 6.45.
aku antar dia g keja, pastu aku balik pulak untuk besiap.

tahun ni, doa2 la rezki lebih sikit..

p/s..kalo ada gamba2 wedding aku. email ke hakimihjshaari@yahoo.com
untuk membe2 hsk, kalo free, contactla..aku takde kredit nak contact korang.

1 comment:

AM said...

"tahun ni, doa2 la rezki lebih sikit"

---> aamiiiiiin