Thursday, January 18, 2007

BERAK!!! haha

Bini aku tanya.
Nape lambat jwb fon?Sibuk ek?
aku jawab, tak la, gi toilet buang air besar.
Dia kata:
Bagusla.orang kata, kalo buang air kt toilet tempat keje,
maknanya kita seswai kat tempat tu.

aku gelak..
Hahaha.
Aku keje kat TMnet dulu,tiap2 pagi aku buang air kt situ.
Tapi tak rasa seswai pun aku keja situ.

aku kat Hanipah & associate, tiap2 pagi jugak.
2minggu je aku kt situ.
Seswai ke?

Tapi, untuk HSK, mungkin, sebab kadang2 sehari 2 kali.
Tapi tu tanda seswai ke?

bila pikir2, aku pegi Court KL, aku buang air kt toilet dia.
Court Shah Alam pun sama.
G bankrupcy pun.kadang2 kat stesen LRT pun aku buang jugak..

aku buat kongklusi.kalo udah memang antara pukul 9-10 pagi tu,
waktu untuk aku buang air, kat mana2 pun aku rasa nak buang air jugak.
Tak semestinya tanda seswai..

Teringat kat HSK, bila Am tanya, "kau nak gi mana?"
aku jawab. BERAK!!! hahahah

4 comments:

AM said...

tapi dah lama2 tu, aku dah terer, si kimi ni bukak je jam dia, tarok dalam laci, tahulah aku ke mana arah tujuannya. hahaha.

busuk punya orang.

madulebah said...

Hahaha.. kata kat Maksu tuh pepatah lama..

Weh mcm mana nak adjust time? Ni asal ja bangun pagi, mesti nak buang.. dah kalau terbangun lambat, dok 'berdengkek' lagi 15 minit lebih, maunya merah punch kad..

Jenuh..

kano said...

ko memang suke berak.sama cam aku.
hidup perut.b*r*k power!!!sian sama am.hal2 berak ko die terlibat.

Anonymous said...

Hello!

Nice site, keep up the good work .

http://buy-phentermine.hem.nu BUY PHENTERMINE
BUY PHENTERMINE
http://blog.sol.no/buy-phentermine
BUY PHENTERMINE
http://buy-phentermine.hem.nu buy phentermine
http://buy-phentermine.hem.nu phentermine online
http://buy-phentermine.hem.nu order phentermine
http://buy-phentermine.hem.nu cheap phentermine
http://buy-phentermine.hem.nu buy phentermine online
http://buy-phentermine.hem.nu phentermine diet pill
http://buy-phentermine.hem.nu phentermine online pharmacy
http://buy-phentermine.hem.nu phentermine prescription
http://buy-phentermine.hem.nu what is phentermine
http://buy-phentermine.hem.nu free phentermine