Wednesday, March 14, 2007

DESKTOP. (Tagged by AM)

Tagged by AM, I hereby show my desktop to the world. Note: This is my office desktop.





Resolution : 1024 x 768 pixel

Laptop/LCD or CRT monitor: CRT.

Been using this desktop since: 2 Month ago.

Wallpaper since: (s.d.a)
Note: Wall paper shows Steven Gerrard( Liverpool Fc Captain/England vice Captain)

Ada orang kata, "You can tell how a person is, by looking at their desktop".
So, I am tagging: AsnE!;

11 comments:

AM said...

bagus bagus.

tag asne je? awat tak tag suhel skali?

last skali aku ingat wallpaper ko masa chambering adalah poster transformers. heh.

pakdi said...

jangan la tag asni. jealous aseb tu nanti. haha...

KiMi said...

asne cukup a.
aku nak tag aniz kau tak bg.

Kau ingat lagi?kau mmg mengingati aku la Am.

asniloveschocolate said...

ooh? okie dokie =)

hi pakdi! aseb jealous ke pakdi jealous? huhu =p

AM said...

oh sudah pasti. sebelum tu gamba enpon. sebelum tu lagi poster superman, cerita yang ko belum tgk lg. hahaha. aku dah TAG aniz yang ko nak TAG lagi tu watpe?

KiMi said...

Tapi, ko dari dulu gamba bunga tu.
cuma tukar jadi mode sephia jer.

wickedwitch said...

mana gi template zaman muda2 ko dulu tu wunan?

Alang Tengah said...

gambo "pengislaman" kristin kreuk
jgn dilupe...pernah menghiasi desktop PC cangggih hang dulu..

ntah.. pesal templete lame..?
tak wunan aa cenggini!

AM said...

ak aa bunga yang sama, gambar yang lain, yang dulu besr sket.

oit glemer ko dalam Utusan:

MELBOURNE – Kimi Raikkonen dari Finland mencipta permulaan cemerlang untuk kariernya bersama Ferrari apabila mendahului dari petak pertama sehingga ke garisan penamat pada perlumbaan pembuka musim Formula Satu, Grand Prix Australia semalam.

KiMi said...

wicked : templete zaman muda da buang..skang da tua.

Alang (JOE): bukan saja pengislaman kristin kreuk, pengislaman sakura pun ada.
Wunan da mati.haha.

AM: kau lagi popular am.Sejak minggu lepas nama ko kluar paper..
Keputusan STPM, matapelajaran Pengajian AM meningkat.

AM said...

alhamdulillah