Tuesday, March 20, 2007

Haduh..

Apa da...
Ingatkan best...
Rupanya tak best..
Baik kejer kat KL...

Yang pasti..
Tak lama lagi..
Akan ku bawak Isteri ke KL.
Bole Kami tengok Mr Bean Holiday.

Kambing Betul.

13 comments:

arin said...

kih3x..cumil plak kambing tuh!
uits, apsal hasut aku jgn blk kpg?

KiMi said...

aku tak hasut la...
bagi nasihat..
tapi hang memang chembring kt perak, seswai kot practis kt perak..

AM said...

yeay yeay kimi nak datang keje kat KL!

ak aa bila dah chambering KL musti bosan keje kat state. nanti jadi macam kimi. kambing. hahaha.

kano said...

abes tu, sape nak amik alih keje menebas2 kat kampung tu?? kambing??

arin said...

w/pun aku kt perak tp area aku ipoh ke selatan.. blah2 perak utara ni, aku pun xtau cemana.. bosan heh?

KiMi said...

Am: Eik? awat am excited?
Jeng,jeng,jeng..

Kano: Aku pun tatau.aku belum tender notis lagi utk berenti kejer menebas.

Arin: Hang cari laki kaya kt p.buntaq, kawen, xpyh keja.haha

arin said...

apa lari topic nih..

AM said...

jeng jeng jeng! (Kano berdebarla tu. hahaha)

madulebah said...

hahaha.. patut la soh aku hantar notis dan cari kerja lain..

weh kalau hang keja KL nanti dah xdak orang nak balik jenguk mak tiap2 minggu :p tak kan nak soh kambing kot??

KiMi said...

Arin: manada lari topik.topik tu bejalan jer..

Am: aku rasa Nur mmg bedebar.

CudaZ:aku balik jugak apa tiap2 minggu.Hang bila lagi mau balik kampung?haha

kanot said...

ele....tak puaih hati nak lwn fifa la tu...maklumla, livepool pun mcm kambing..kuikui

ETHIC AKU PASS jugak!!!!!!!!!!LIHATLAH DUNIA!!!!!!! org kawen mcm kita mmg hendon jeles!

pakdi said...

sedarlah wahai kanot yang macam tak penah lulus peksa, MU belum confirm menang apa-apa lagi musim ini. BERANGAN MAT JENIN nak dapat treble.

Nanti MU tercicir no-3 PL
MU kalah dengan Watford
MU kalah dgn Roma

Jadi macam aseb. hahahaha...

Sahal Fikri said...

allo aku ada kisah misteri ni.

utk ko paham apa aku cakap ni, ko kena minta kat aku maksud istilah-istilah yg aku guna pasni (atau ko bleh guess je)

camni tadi ada reunion dgn mr burner dan anak-anaknya.
orang lenggong tanya burner, takde lagi ke taik cicak kat umah kite? Jawab mr burner, cukupla taik cicak yg ada tu.

tapinya the blackqueen aku dengar ada panggil the Master sebab banyak cicak dah lari dari rumah dia. maklumla the Master ni adalah org kuat Mr Burner, jadi dia tanya la terus the Master kalau-kalau ada cicak yang dtg kat rumah kita. Disebabkan takde taik cicak, maka takde la cicak kan?

Blackqueen tak suka kalau umah dia takde cicak.mungkin agaknya dia terpengaruh dgn muvi cicakman.cuma cintanya tak kesampaian, tu pasal cicakman lari.

oleh yang demikian, aku harap kau dapat rungkaikan misteri cicak yg aku ceritakan ni.

papehal roger beb!