Friday, March 09, 2007

pilihan aku.

Selepas balik dari bwk bini aku g checkup kt Medical centre..

Macam biasa..aku akn menjengah ke supermarket..
nak tgk2 barang2 dapur yg diperlukan..
Kami masuk pintu depan..

tiba2, bini aku ternampak sesuatu..

EH!bang! tengok tu!

Aku tengok..aha..yer..naper?

murahnyer!katanya..

aku tgk..bole la tahan.
Murah la sikit..less 50%..
(ntah2 bila dah less, itu la harga sebenar,mcm aku buat kat client aku.
Lawyer tak ble bagi diskaun..Tapi, org kampung,
koman2 nak diskaun..Jadi, aku tambah la itu inidulu..
bila bagi diskaun, dalam 2 3 ratus,jadi la balik Fees sebenar.haha)

Sorang promoter pun datang..
dia tunjuk itu ini..
Bini aku cam biasa..Rambang mata..

Yang lain aku serah kt bini aku..
Yang aku berkenan cuma dua benda...

iaitu..:


Blanket Baby yang ada penutup kpala.
Bila tutup kpala jadi ada telinga binatang

dan jugak..

Baju dan sluar baby yang ada gambar badak air coklat.

cantek tak pilihan aku?
haha..

8 comments:

asNe! said...

comel..comel..asne! suke pink and hyppo. comel. waaa...nak jugak! (bukan untuk sape2 tp untuk diri sendiri)..huhu

KiMi said...

kalo untuk diri sendri..hmm
a.kimi tgk, ada untk newborn hingga 6 bulan jer..
utk 24 tahun takder la.haha

asniloveschocolate said...

uk aloh ! =(

arin said...

aku 'chop' brg2 anak ko ni utk anak aku nnti bleh.. jimat sket..

kanot said...

hehe..aku pon tau mcmana excited bila beli semua brg2 comel baby ni. aku pon dah beli semua keperluan asas...cuma baby court je belum..penting sbb takut baby aku pengsan dihempap abahnya yg ganas ini..haha.

err..arin tu chup brg2 baby hang utk anak dia ke...anak korang? kontroversi siott.....jgn mara aa....HAHAHAHAHA

KiMi said...

Penting tu not: nanti takut baby hang dihempap oleh pungkur hang yang besar tu,hahah.
Kat Court memot ada murah dan cantek.RM299 rasanya.

Arin ni sep..barang anak dia pun nak pinjam barang anak aku.

kano said...

comel comel.. aku utang ko ape ek? cap pureen ke ape ke..

AM said...

comel.

Kano, kita sharela hadiah. hahaha. okla tu kimi, baru dapat yang best sket. apa ko mau?