Tuesday, February 13, 2007

Tribute to kanot.

Dari mula aku tulis blog

Kanot adalah antara watak utama dalam blog aku.

Memang aku tulis "benda2 baik" je pasal dia.

Muahaha...


Dalam entry lepas, dia ada bagi komen.

Hahaha..

Sebagai Penghargaan kepada Kanot,

Aku nak jemput korang baca entry2 aku yang lama2..

Dari OGOS 2004 sehingga Disember 2005.

Korang bole klik kt archive kt tepi tu..

dalam 1/2 jam da bole abis baca.


Jika korang baca, adalah satu penghargaan buat kanot.. kot..

haha.


ini adalah gambar masa aku kenduri

wajah kemewahan. atau kebesaran prut..

kepada Aseb dan kaei.bila nak join?


Sila baca entry2 lama..

15 comments:

KiMi said...

tadi kanot SMS..dia kata kansel ber"BESAN" dengan aku.
ingatkan sebab dia marah.
Rupanya anak dia pun babygirl..haha

AM said...

eh kenapa ko komen kat entry ko sendiri? kompius aku.

bolehla anak korang jadi besfren.

kano said...

aah.aku pun konpius.ingatkan blogger buat hal.skali komen blog sendiri daa..skali lagi.setuju ngan am.anak korang jadik besfren. takpun, korang berbesan kan kitorang kalo anak kitorang laki.Hebat tu!!Anak korang dapat kawen laki muda!!Macam Rosnah Mat Aris!!Hahaha!!

KiMi said...

serangan peribadi tuh

kanot said...
This comment has been removed by the author.
kanot said...

Huhuhuhu...terharu siot hang wat tribute utk aku..ala2 henrik larson debut kan manUtd (sama ka tribute dgn debut?hahaha)

amboi kano...enjoy nampak. tp kalo nak berbesan gak, kena compete dgn aseb. smlm aseb dah 'cup' anak2 kami kalo anak dia laki. tp aseb ni ganas sikit..dia nak sapu dua2 baby gurl kami utk sorang anak laki dia.ala2 citer hidustan chupke chupke gitu

Ada ka patut kimi member kita tu? tak patut...tak patut....

KiMi said...

ntah2 dia nak 'cup' untuk dia?
tak nak aku bemenantukan aseb.

AM said...

aseb comel apa

KiMi said...

aku rasa baik ko delete komen tu am.nanti aseb ta ble tdo malam.sebab prasan.

Sahal Fikri said...

woit..iklan sat.

bilakah long call fair order ko leh diekstrak? da dpt tau lum? da call muralio blum? dah setel n nak dtg sini gtau ek.

KiMi said...

dah siap pun..dah bole ekstract.tapi aku rasa nak g lepas chinese new year.skang jalan sibuk.

arin said...

uits.. aku da bg no baru aku kt frenster. aku xde no ko tau. nnti ko anta la emel or call opis aku ke.. byk je cara nk contact aku..

kano said...

tak aci tak aci.Kali ni aku setuju ngan kimi lak.Aseb 'cup' untuk dia tu.Ni kena kasi tau asne ni.Takpela.Disebabkan korang dah kawen lagi awal dari aku, korang kasi la bini korang beranak banyak2.nanti aku wat pilihan untuk anak aku.Kasi hensem2 dan comei2 la sebab anak aku nanti comei2 dan hensem2 macam Umi dan Walid dia. (Kimi, jangan muntah or berak darah)

KiMi said...

kanot,hang budak2 zaman sekarang.belum kawen lagi, dah ada title umi dengan walid.ada membe kita dulu, baru becinta, dah panggil mak gelfren dia umi..
kita yang dah kawen ni, releks ja.
aku panggil bapak mentua aku, "din" je.yo Din!.

kano said...

kurang ajau le kalo ko panggil bapak mentua ko "din" je..ape da..aku tau..aseb panggil mak asne umi.aku pun panggil.kawan2 asne pun panggil umi gak.macam aku panggil ibu am dengan panggilan "ibu".sangat terasa dekat kasih sayangnya.