Monday, October 01, 2007

betul ker....?

Terima Kasih
kepada Nadmin sbb puji bini aku..

katanya dlm komen entry lepas,
"Mohd Nadmin said...
aku dah rasa char kue tiaw yang isteri kimi masak...
macam kat mali's corner oo sedapnya..."


2:36 PM

Hahaha...
Macam Mali ka?
kira sedap la...
OK.
Nadmin Bole datang lagi Rumah Aku.

7 comments:

madulebah said...

ooo pasal ni rupanya yang hang tersampuk penyakit 'gila attention' tu..

Bangganya aku dapat adik ipaq pandai masak char koew teow rasa cam Mali's.. jadinya kalo aku teringin nak makan, aku soh Miza ja la gorengkan.. x payah aku beratoq panjang kat Mali's tuh..

Muahahaha...

(tu cari point nak keji aku la tu)

KiMi said...

cuda: gila atention tu kawan hang pangge hang,
awat aku yg kena?

Aku cuma nak habaqkat hang, aku bole mkn mcm kt mali hari2tanpa perlu beratur..

wakakaakka..

pastu au jamin, hang mesti nak suruhdia masak.

madulebah said...

:p sukati lah.. janji aku bleh tumpang tuah..

muahaha

AM said...

mali's corner tu hape? di mana?
ada sedap macam char kuey teow kegilaan aku di stall Penang kat sogo?

madulebah said...

Mali's tu kat Taman Melati

Char Koew Teow dia lagi sedap la Am.. yang kat SOGO tuh kering je.. ni kalau pure Penang punya, pergh terangkat..

ahaks

sufanasrin said...

aku slalu makan ckt kt petronas pt buntar je.sbb udang dia giler besar and byk w/pun hrga rm2.50 jer.klu nk rs ckt buatan miza kena bwak udang sendiri kot.. =)haha!

Mohd Nadmin said...

ok Kimi..nanti kalo aku balik kedah, aku singgah taiping dulu..kalo masa mengizinkan..