Wednesday, June 27, 2007

very good

Aku dah tak tau nak buat apa...
Aku mungkin perlu rehat dan berbual2...

siapa a...
Takkan nk tepom bini...
dia kan tengah jaga anak..
mungkin dia tgh tido utk cover mlm td..
lgpun, dgn bini,
aku selalunya berbual tentang Dumex,
Lampin hey baby, cuci botol susu,
ataupun tisu basah...

aku nak sembang pasal kwn2 sendiri...

terdetik nama seseorang dalam otak aku..
Marliza yanti..a.k.a AM..

lantas, dengan menggunakan kuasa yang ada,
aku mengangkat gagang tepom opis..
(salahguna kuasa)

utk menelepom AM di hsk..
kali petama tak berangkat..
kali kedua baru berangkat.

Sembang secukup rasa..
aku dapat info terbaru di KL..

Abg Man dah resign dari hsk..

rupanya sekarang kt Mahkamah KL,
mention Mejistret/session,
dibuat waktu petang..(suhel g mention)

Lazawardi masuk HSK,
menggantikn tempat yg sepatutnya diisi oleh aku.

Aku jugak dapat tau bila AM nak kawen.(jeng jeng)
dan komplot AM dan suhel.

dalam masa yg singkat, aku dpt mcm2 berita..
otak pun dah ok sikit...

betul la...kau memang a very2 good lawyer Am..

8 comments:

Y A T T said...

hahahah! kelakar ok. memang am is a very2 gud loyer. dlm masa yg singkat jer, kimi dapat byk info! haha.. owh btw, am, if u are reading, bila ko nk kawen? cit! tatau pun!

AM said...

hahahaha! amiin.

good friend tak?

Y A T T said...

soklan 'gud fren tak?' tu ditujuan kepada sapa?

AM said...

kepada kimi.

kano said...

bagusla ko am ada kawan yang suka kol ko.

KiMi said...

Yatt: aku tau dia nak kawen bila..kau dah tau?

Am: tentu la good fren...kan kalo apa2 ucapan aku kasik kat ko, aku mesti ckap terima kasih sbb jadi...

Nor: jeles tak am ada org nak kol?

asni! said...

akimey! u've been tagged and it's a tag for charity!!

AM said...

kano: kan semalam gua kol lu!

kimi: yeay!