Tuesday, October 12, 2004

Apa pekara yang ber"manfaat" daripada bercouple

1) Seronok(dapat fitnah)

2) Seronok(dapat dosa)

3) Seronok(dapat geng dgn syaitan)

4) Dapat luahkan segala masalah(ALLAH kan
ada)

5) Banyak habis duit(lebih baik guna utk
bersedekah)

6) Banyak risau(takut awek orang lain kebas....
berapa kali dah miss sembahyang pasal dok
asyik berdating tak risau)

7) Banyak termenung dan senyum sendiri(pasal
ingat peristiwa riang dgn awek... kita sebagai
muslim patutnya banyak mengingatkan MATI yg
boleh datang bila-bila masa)

8) Lebih mengutamakan awek drp orang lain
(hidup dlm dunia sendiri, dia dan awek dia.... lain
dah tak kisah.

9) Menepati masa dan janji(takut awek
marah/sakit hati...... sembahyang fardu lewat tak
takut pulak) 10)Lain2 lagi yang memberikan
faedah dlm menambah saham DOSA drp saham
PAHALA


Posted by: NSakinah dalam friendster....

2 comments:

emma said...

er.. tumpang tanye sket, yang post entri ni tak ber'couple' ke? rerasanya kalau ikut statistik rasmi, dalam bilik korang tu sume takde yang kosong lagi kan.. huhuhu.. baik awak print entri ni pastu tampal kat dinding bilik. lagi baaaaiiiikk.. muehehe~ ^^

Anonymous said...

cik emma, bila nak tampal kat dinding bilik sendiri :)

saya kena tampal 4 kot ;p

pakdimachobesgiler