Sunday, October 03, 2004

masa dah sampai...

dah sampai masanya utk kita berjuang!
Jgn salah paham....da sampai masa utk kita berjuang utk final exam yang da dekat ni...bulan puasa lak tu...sem ni aku ambik tujuh subjek..tapi kena g exam untuk enam jer...sebab lagi satu subjek tak boleh pergi exam...ha ha...
Untuk semua sahabat2...selamat study...gud luck! dan bak kate EMMA yea yea...tak cukup dgn gud Luck jer...kiter perlu rahmat dari Allah juge....
final kali jugak mungkin jadi final yang terfinal untuk sesetengah kengkawan...abg midi..kak nur....saper2 lagi la...nanti biler kak nur dah grad..aku nak pinjam nota sape a?sedey...
he he...aper2 pun....kita struggle a untuk final ni....
ye la...awal2 dulu sebuk ngan program tu ini...election lagi...skang..padan muka...gelabah.....
so...kepada Pakdi...emma...kaknur...kaie...aseb...asne...azmet...semua line up baru SRC...ex-SRC...kengkawan satu Society.....dan everybody...
GOOD LUCK!
till then...jumper lagi...
akum...

3 comments:

nur kasih said...

assalamualaikum.. nak exam jangan lupa tpon mak kat kampung tuh.. :p dan seblom balik kampung jgan lupa tulung serviskan keta.. ;p

zulhardy said...

Erm aku baca karya Wan Yat Leung dari pendekar laut lagi. Dari sumer karektor komik dia, memang betul Wunan yang paling bijaksana. Baik wunan yang jahat mahupun baik. Yang baik tu toksah kata lah, tapi yang jahat nih memang mampu menyatupadukan rakyat. Semua musuh wunan tau yang sejahat jahat wunan, rakyat bumi dan bulan bersatu atas sebab kewujudan dia. sebab itu adalah sedih buat Sang Asura selepas mengalahkan Wunan, dia terpaksa bertukar bentuk menjadi Wunan kerana takutkan perpecahan.

Wunan menyatupadukan rakyatnya melalui kuasa yang dintunjukan nya. Dia buat rakyat jadi takut untuk bertindak melulu. Selain dari Naldo, Sang Asura, Rimau Taring, Bu - er dan rebel - rebel yang lain, takde orang yang sedar tentah hakikat bahawa wunan itu keji dalam mencapai hasratnya.

Sebab itu aku suka sangat - sangat kat komik oriental nih. Walaupun quality very low compare to oversea nyer product at least dia menyentuh isu - isu yang memang terjadi di sekeliling kita. Sekarang Wira Tunggal dah di ganti dengan Wira Tunggal Pheonix. Sekali lagi percaturan dan permainan politik yang ditunjukkan menarik perhatian aku.

Good for you yang ko pun baca komik. I came across ur blog dari blog pakdi. Harap - harap kita boleh keep in touch dan salam perkenalan.

p/s:Paichow contoh pemimpin yang perkasa, tapi akal tadak

emma said...

nyeh nyeh nyeh.. kimi tebu? ^^

sy br stat 1st paper arini. tp ni pun paper BM je. stat bebetul 16hb nnt. cane ngn ur paper? bila abes? memang l.u.c.k je tak cukup utk jwb xm. in fact, its da effort dat will be countd.. :)

sy doakan yg terbaik buat awk. jgn lupa doakan yg terbaik utk sy gak for dis final.. kate nak jd scorer kan.. :)

okeh, nanti sambung menceceh lg..

take care lots..