Tuesday, May 08, 2007

Bertiga lebih Bayik

Menerima SMS dari sahabat sepermainan di UIA.
(sepermainan sebab kejer kitorang main game jer)

SMS bertulis:-

"Alhamdulillah puteri kami Samihah Humaira selamat
dilahirkan pada 2.17pm tadi di hospital P****
di kala Man United dinobatkan sebagai Juara"

walopun dia menyebut tentang kejuaraan Man U,
tapi, aku tetap tumpang gembira,
gembira sebab kawan aku dah jadi abah/abuya/pak.

kalo diingat zaman UIA dulu,
dengan perangai ntah hapa2, macam2 lagi la yg huduh2,
tak sangka dia akan jadi bapak dlm masa terdekat ni.

Apa2 pun, Tahniah buat sahabatku
Noorazmir Zakaria dan Huda Abdullah
BERDUA LEBIH BAYIK...APATAH LAGI BILA DAH BERTIGA...AMEEN>

p/s: aku tau bini aku nak tanya apa nanti,
berat dia brapa a?
aku tau nak jawab apa,
"ntahla, mungkin 1% dari berat bapak dia".

12 comments:

pakdi said...

akuh pun dapat msg yang sama.

selamat tak dapat laki-laki. kalau tak mesti dia letak nama mohd ronaldo.

anak kau laki ke perempuan ek?

kalau lelaki nanti boleh letak nama mohamad sissoko. hehe... sbb Liverpool campione.

asne! said...

akimeY! a.azmir bersalin kat mane? eh, wife a.azmir skrg kat mane?

kano said...

aku dah congrat kat kanot n huda.
aku setuju ngan statement ko yg last tu. hehehe.

KiMi said...

Pakdi:anak aku pompuan Jugak.Doakan senua berjalan lancar dan selamat.Ameen

Asne!: bkn azmer yg bsalin la.Kat Pusarawi.ntah2 dah balik.

Nur: Hahaha

AM said...

"mungkin 1% dari berat bapak dia" hahahaha jahatla ko! on another note, alhamdulillah. pada tarikh bilakah kamu dijangka bertiga pula? dan apa baby ko mahu dari kano & aku?

KiMi said...

Am: haha.jika berat dia 2.5 kg, maksudnya, berat bapak dia ialah 250 kg kan?hahah

Aku nak set mandian la.boleh?haha

kano said...

Kimi: Bole aja.

Am: Adik, kita beli set mandian yang takde brand tu, brape ek?? :p

AM said...

eh eh pandainya math. set mandian je? alahaaai. ingatkan nak baby cot ke, kelambu ke, buaian ke, stroller ke. heh.

kano said...

Am: Eh eh!Lu ni.biar arr dia nak set mandian je.tapi gua rase dia nak set mandian tuk dia skali ar.

KiMi said...

Aku memang nak baby ct jugak.set mandia aku dah mintak kat suria.jadi korang aku nak baby ct la.kelambu dah ada,buaian pun ada,stroller tu aku tak tau apa,jd aku mintak baby ct.

kano said...

Am: Tu la lu.tgk tu.dia dah memandai mandai mintak baby ct lak. Aiseh. gua pun nak beranak la camni.

AM said...

kano: eh lu dahla nak kongsi dengan gua, lu gaji lagi besar dari gua lak tu, patutnya gua yang merungut. hahahaha!

kimi: ko ni pun satu. pantang ditanya. terus demand.