Friday, May 04, 2007

NoTice

Dimaklumkan,
sekiranya kawan2 menghantar Sistem Pesanan Ringkas ("SMS")
kepada Telefon saya dan saya tidak menjawab,
Anggaplah apa yang dihantar tersebut telah diterima dgn selamat.

DAN, dimaklumkan juga bahawasanya saya tidak akan dapat
menghantar SMS kepada rakan2 buat sementara waktu.
Kepada rakan2 yang telah menerima SMS saya yang terdahulu seperti
memohon pertolongan untuk mencari apa2 salinan "Soft Copy"
dokumen2, harap dapat membantu secepat mungkin walaupun saya tidak menghantar
SMS susulan.

Ini adalah berpunca dari ketiadaan Kredit di dalam akaun telefon
saya dan isteri saya sejak beberapa hari lalu. Keadaan ini mungkin akan berterusan untuk satu jangka masa yang masih belum ditetapkan.

Kerjasama pihak tuan amat dihargai.

12 comments:

AM said...

"memohon pertolongan untuk mencari apa2 salinan Soft Copy dokumen2"

mengapa aku terasa? hahaha.
maafla kim. cuti lama. dan tiada susulan ingatan dari ko. rupanya ko ketiadaan kredit.
telah kuminta dari kak ita.
sejurus kak ita mengesend kepadaku, akan kuhantar kepadamu.

madulebah said...

ha ha ha..
patut la sms aku semalam hang x reply :p..
~~~~~
Eh, semalam aku terserempak ngan Along. Dia tanya pasal hang, aku bg nomor tpon hang kat dia. Dia kata lagi last jumpak hang lepas SPM, ya ka pun?? lamanya dah.

AM said...

aku dah anto soft copy JDS. enjoy! heh :P

AM said...
This comment has been removed by the author.
KiMi said...

AM:EIK? trasa?trus antar?JDS diterima.TQ.hahaha

CUdas:Along?Along mana?aku tada pinjam duit pun kat Along.

Am lagi:HAH!kau padam komen lagi ke Am?

asne said...

hi aKimey!! rindu rindu!!!

miza dah nampak mcm org pregnant ke?

salam to her, ckp all the best okay? =)

Sufanasrin said...

nasib baik masa aku nk mntk tolong hr tu hg masih berkredit..tq tq!

AM said...

ha ah terasa.
ha ah padam komen.

KiMi said...

ASNE! :Rindu lagi?Ngee..
Nampak la sikit..tunggu masa jer ni nak bsalin..

Arin: Woit! P Jalan2 ECONSAVE ka?

AM: :P

Kano said...

patut la ko tak hesemhes aku.rupenya sebab ko tak berkedit n aku pun tak hesemhes ko.

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!

kanot said...

Patutla..

Kalau tak mlm man u 'saja2 bg kalah' tu mesti hang dan sms.

Bagus! Sejahtera pemikiran dan pendengaran aku.

madulebah said...

ya ka hang xdak pinjam duit ngan Along?? haha.. ooo baru aku ingat hang pinjam duit ngan Acu :p

weh Along anak Su'eb lah.. kawan sepermainan hang masa kecit2 dulu