Thursday, May 24, 2007

HARGHH!!ini balasan kau?!!

Ahhh...

perasaan menyesal, kecewa, marah, Frust, letih.Semua bercampur baur...

kenapa harus berakhir mcm ni??!!!

selama ni elok jer?

aku rasa penat!

Rasa tak berbaloi!

sokongan aku yang tak berbelah bagi tidak terbalas!!

Usaha aku sia-sia saja!

aku sanggup bersengkang mata!

ini yang aku dapat??!!

cis!!!

sekarang, aku rasa mcm penat sgt!

ngantuk!!

stakat AC milan pun tak bole lawan?!!

penat jer usaha aku bangun kul 2 pagi tgk...

kalah 2-1 jer lak tu!!

TakPAAA!!! next year ada lagi!!

8 comments:

AM said...

aku agak dah. mesti ngamok bola. hahahaha.

you'll never walk alone. heh.

KiMi said...

never walk alone!!!!!! ZZZZZZZ....tdoq

kanot said...

rasakan!! aku smlm tidoq best ja...kemudian tiba2 terdengar... AC MILAN MENANG!!!! hahahaha

pakdi said...

ustat kanot, apa hukum sokong orang yang minum wine bila Ac milan menang?

;) hehe...

KiMi said...

Ntahnya..Alex furgeson minum wine bila AC milan menang...apa ni kanot!!

Eh...Pakdi?carslberg tu jenama kain batik kan?

Anonymous said...

eh aku tak sokong org yg minum wine tu.

aku sokong referee aritu je...soleh je aku tengok

pakdi said...

c*rlsb*rg tu keretek la.

tu yang ramai ketagih. hahaha..

dekat di hati said...

slagi kaka main macm aku ajar dia slagi tu tkkan menang Liverpool kimi, you'll be walking alone forever hehehe